Publicitat
Publicitat

Padrins de lectura amb gent gran de la residència Els Pins

Dijous és Sant Jordi, dia de roses però també de llibres. I precisament per promocionar la lectura entre els més petits i fomentar les relacions entre col·lectius de diferents edats, aquest any l'escola l'Esculapi ha impulsat el Padrins de lectura entre nens i nenes de P4 i persones grans de la residència Els Pins.

Ja fa diversos cursos que l'escola de primària l'Esculapi de l'Escala programa l'activitat Padrins de lectura. Fins ara s'havien aparellat nens i nenes de primària o bé amb criatures de la llar d'infants Ballmanetes, situada al costat, o bé amb estudiants de secundària de l'institut. Aquest any, per primer cop, s'ha aparellat alumnes de P4 amb gent gran de la residència Els Pins de l'Escala.

Cada dilluns, a les tres de la tarda un grup de sis residents d'Els Pins s'enfilen a la furgoneta per anar fins a la biblioteca de l'Esculapi. Allà, els esperen nerviosos una dotzena de nens i nenes per escoltar els contes que els han preparat. L'activitat dura una hora, d'un quart de 4 a un quart de 5.

Per en Martí, de 72 anys, el Padrins de lectura és una oportunitat per sortir de la residència i relacionar-se amb criatures. 

I pels més petits, aquesta activitat els permet conèixer els contes tradicionals i tenir contacte amb persones de la tercera edat.

 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar