Publicitat
Publicitat

Guanyem l'Escala es presentarà a les properes Eleccions Municipals

Guanyem l'Escala ha confirmat que es presentarà a les properes eleccions municipals. Els membres d'aquesta nova formació política a l'Escala treballen en el desenvolupament dels punts bàsics del programa, que ja tenen molt clars. Expliquen que les decisions importants les ha de prendre el ciutadà  mitjançant consultes.

Finalment fins a sis formacions polítiques presentaran candidatura a l'Escala a les Eleccions Municipals del proper 24 de maig.

A PSC, CiU, Iniciativa, Junts i PP, s'hi afegix Guanyem l'Escala.

La formació surt d'una iniciativa popular que s'ha consolidat amb la inscripció al registre de partits polítics de l'estat el passat 11 de març, de la que només queda que Madris en confirmi la recepció.

Ahir al vespre els promotors de Guanyem l'Escala feien una reunió de treball buscant noves fòrmules per donar feina a les empreses de l'Escala.

El decàleg en el que es basa el programa de Guanyem l'Escala està decidit, i sobretot es basa en donar al ciutadà el poder de decidir el consultes vinculants els temes de més gruis que sorgeixin en els quatre anys que dura una legislatura.

Properament s'anunciarà la data de presentació de la candidatura on paralel·lament es donarà el tyret a una recollida de signatures de suport a la nova formació política.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar