Publicitat
Publicitat

Espies, immigrants i robots a la gran pantalla

Després dels Oscars la calma torna a la gran pantalla amb l'arribada de moltes novetats per tots els gustos, Ex Machina, Samba o Kingsman són algunes de les estrenes de la setmana.

Deixant endarrere els diferents premis cinematogràfics  aquesta setmana arriben diversos títols que poden fer trontollar el top 5 de les cartelleres cinematogràfiques on El Francotirador i Cincuenta sombras de Grey tenen el domini absolut. Avui divendres desembarca  a les pantalles Ex Machina, un film de ciència ficció o un jove programador guanya un concurs per anar de vacances a la residencia de Nathan, el president executiu de la companyia on treballa. Un cop allà descobreix que haurà de participar en un experiment fascinant on interaccionarà amb la primera inintel·ligent artificial que habita en el cos d'una dona robot.Tres són els actors que participen en aquest film: el guatemalenc Oscar Isaac, l'irlandès Domhnall Gleeson i la sueca Alicia Vinkander.

Taron Egerton, Colin Firth, Samuel L. Jackson, Mark Strong i Michael Caine són els protagonistes del film d'acció “Kingsman: Servicio Secreto” . Sota la direcció de Matthew Vaughn autor de X-Men Primera Generació arriba aquesta adaptació del còmic "The secret Service" de Mark Millar i Dave Gibbons.És un film d'espionatge al més pur estil James Bond amb altes dosis d'acció i violència on l'humor té un paper protagonista i les seqüències impossibles són a l'ordre del dia.Una organització d'espies ultra secrets recluta a un noi del carrer, poc refinat però molt prometedor per incorporar-lo a un dels seus programes d'entrenament just quan un geni de la tecnologia posa en perill la seguretat del món

Després de setmanes allunyat de la gran pantalla, el gènere de terror torna amb “La mujer de negro 2: El ángel de la muerte“. seqüela  de “La mujer de negro” de l'any 2012 . Per aquesta segona entrega s'ha canviat tot l'equip tècnic i artístic ja que el film compte amb un pressupost més limitat que el primer. Un grup de vuit escolars acompanyats per la directora són traslladats a la ruïnosa casa Eel Marsh situada en una illa connectada a terra ferma per una única carretera que desapareix quan puja la marea. La seva presència a la casa despertarà una força que surt de la foscor i que ronda des de fa anys l'aïllat edifici. 

I finalment aquesta setmana torna Omar Sy conegut per Intocable, ara arriba amb Samba un drama amb tocs de comèdia. Samba és un jove del Senegal que sobreviu a França amb diversos treballs i busca amb esforç aconseguir els papers per començar una nova vida. Paral·lelament Alice és una executiva que passa un mal moment de la seva vida. Els dos lluitaran per sortir dels seus particulars laberints i el destí farà que els seus camins es trobin. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar