Publicitat
Publicitat

Victor Puga nega que s'hagi aturat l'obra de La Creu

Víctor Puga replica l'oposició dient que és fals que s'hagi hagut d'aturar l'obra de La Creu a requeriment de Costes. Els operaris hi estan treballant, ara en el tram de camí de ronda a la penya del Pedró.

L'obra de la Creu, engegada fa poques setmanes ha estat centre de polèmica aquesta setmana després que el regidor de Junts per l'Escala insinués a l'entrevista de dilluns a l'espai "La Casa de la Vila" de Canal 10 que s'havia hagut d'aturar. L'endemà, dimarts, el tertulià de CiU a "La plaça" de Ràdio l'Escala va reblar el clau dient que s'havia aturat per no disposar de permís de costes i per haver envaït una propietat privada. Fets que Puga va replicar ahir amb rotundidat:

Ho deia en l'espai "alcaldia" emès ahir al migdia. Va ser un programa on es va parlar, entre altres temes també de la Taxa Turística. Se'n va parlar arrel de la notícia que apunta que l'Ajuntament de Barcelona ha renegociat amb la Generalitat les condicions d'aquesta taxa. Segons s'ha informat aquesta setmana, la ciutat gestionarà directament el 48% dels ingressos que s'obtinguin d'aquesta taxa i no estarà obligat a destinar-los a promoció turística. L'Ajuntament de l'Escala rep una aportació anual de la Generalitat en concepte de taxa turística. Però no s'ha plantejat la possibilitat de demanar de gestionar directament aquesta taxa, com ha fet el consistori barceloní. Víctor Puga:



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar