Publicitat
Publicitat

Projecte Famílies felices

L’associació “Enjoy children” estrena aquest cap de setmana els projectes “Famílies felices” i “live party”. Uns tallers creatius per experimentar en família i per participar en múltiples activitats paral·leles.

"Famílies felices" i "Live party" volen ser una font d'experiències compartides de joc, d'art i de vida en general. El primer dels tallers és obert a infants i nens i nenes de zero a dotze anys. Blanca Pugés, pedagoga i actriu, és la responsable del projecte a l'Escala i l'Empordà:

El taller "Famílies felices" es farà cada dimecres a la tarda al CER, en horari de dos quarts de sis a les set. Hi ha l'opció també d'obrir altres horaris, si hi ha prou demanda. A partir de catorze anys, però, s'obre una altra proposta: el taller "Live party". Blanca Pugés:

Live Party es farà també les dimecres, de set a dos quarts de nou. Igual com el Famílies felices, al CER. Els interessats en participar tant en un com en altre taller, cal que formalitzin l'inscripció corresponent a l'associació Enjoy Children. S'hi poden posar en contacte a través del telèfon 663.179917 o bé a través del correu electrònic enjoychildrengroup@gmail.com .Aquesta setmana, de moment és ben intensa a nivell de prolegòmens d'aquests dos tallers. Demà a les vuit, al CER, conferència amb el lema "Claus per triomfar en l'organització del dia a dia familiar"; divendres, a les set, a la teteria Samohe, conferència "Home-dona: una vida compartida amb passió". I diumenge, festes d'inauguració al CER. Al matí, de dos quarts d'onze a quarts de dues, activitats del taller "Famílies felices". A la tarda, de les quatre fins a les nou del vespre, activitats del taller "Live Party".El dimecres 4 de febrer comencen les sessions regulars d'ambdós tallers.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar