Publicitat
Publicitat

CB l'Escala 66 - CB ADEPAF 53

El primer equip de bàsquet guanya per 66 a 53 a l'ADEPAF de Figueres després de remuntar 27 punts en contra.

El Club Bàsquet l'Escala, que milita a Segona Catalana, ha aconseguit la novena victòria de la temporada en imposar-se a l'ADEPAF de Figueres per 66 a 53.El resultat és enganyós si es ressegueix un partit que va tenir dues cares totalment diferenciades.Als dos primers quarts l'Escala va desaparèixer de la pista, amb mil i una pilotes perdudes, desencert total de cara a cistella, sense rebot, i amb un ADEPAF al que li anava tot de cares.Els visitants ho aprofitaven per agafar clars avantatges en el marcador.El primer quart s'acabava amb 11 a 21 , deu avall l'Escala.Al segon tot continuava igual o pitjor, amb una diferència màxima dels de Figueres de 27 punts.Quan faltaven un parell de minuts per arribar a la mitja part, l'Escala començava a reaccionar, tancant el marcador de la primera entrega en 26 a 40.Alguna cosa va passar al vestidor perquè la segona part va passar tot a l'inversa, l'Escala va anar a l'alça de la ma d'Adrià Cantenys i l'ADEPAF va caure en picat.Al final del tercer quart els locals guanyaven d'un punt, 47 a 46.A l'últim període va seguir la tendència ascendent d'un i a la baixa dels altres, fins el 66 a 53 final.

La victòria escalenca arriba al  tercer enfrontament d'aquesta temporada, amb els figuerencs guanyant al torneig Tramuntana i a la primera jornada de lliga.El partit va ser molt especial en un altre aspecte. Recordem que fins a 5 jugadors de l'Escala la temporada passada jugaven al club figuerenc.