Publicitat
Publicitat

El Hobbit l'estrena de la setmana

Anunci 0s

Més Transformers i més Mark Wahlberg així ho ha anunciat el mateix actor durant una entrevista amb la MTv durant la promoció de la seva última pel·lícula "El jugador". Els dubtes arriben amb el retorn del director Michel Bay, ja que després de l'estrena de la quarta part del film de robots gegants va comunicar la seva retirada. Tot i que la seva credibilitat és dubtosa ja que va assegurar el mateix després de l'estrena de la segona i tercera part. 

++++  

Aquesta setmana la cartellera té nom propi El Hobbit la segona trilogia basada amb els llibres de Tolkien i portada a la gran pantalla per Peter Jackson.Des de dimecres ja és pot veure a la gran pantalla el desenllaç èpic de "El Hobbit" titulada "El hobbit, la batalla de los cinco ejércitos". 

Les aventures de Bilbo Bolsón, Thorin Escudo de Roble i la Compañía de los Enanos arriben al final on els Elfs, els nans i els homes hauran de decidir unir forces o abandonar-se a la destrucció. Bilbo lluitarà per la seva vida i per la dels seus amics a l'espectacular batalla de los cinco ejércitos,

Dios mío, ¿pero qué te hemos hecho? És la proposta europea de la setmana, una comèdia francesa amb personatges molt humans amb els seus defectes i les seva particularitats. Un film que ha aconseguit més de 5 milions d'espectadors a França, un fet comparable amb l'espanyola Ochos apellidos vascos, dos cintes molt diferents però que funcionen i el públic vol veure. Claude i Marie són un matrimoni tradicional i catòlics de tota al vida. Tot i que són moderns i de ment oberta no poden evitar sentir-se malament quan la seva primera filla s'enamora d'un musulmá, poc després arriba el matrimoni de la seva segona filla amb un jueu i la tercera acaba amb un xino. Poc a poc s'adapten a la situació i tenen l'esperança que la seva filla petita esculli un home amb el qual comparteixi la religió. Un dia aquesta els comunica que ha conegut un bon catòlic però s'oblida d'explicar un petit detalla sense importància. 

A les portes de les festa de Nadal no podia faltar la dosis de cinema  per als més petits i seguint amb els films de superherois, arriba Big Hero 6 un film inspirat amb els còmics de Marvel que unit amb l'humor fan la fórmula perfecta per l'audiència habitual dels Studis de Walt Disney. Hiro Hamada, un brillant estudiant de robòtica esta atrapat en una trama criminal que amenaça amb destruir la tecnolgoia de la ciutat de San Fransokyo, amb l'ajuda del seu company un robot anomenat Baymax, Hiro lluitarà per salvar a la seva ciutat, © 2019 canal10.cat - Avís legal - Contactar