Publicitat
Publicitat

Prèvia activitats setmana de Nadal

La sala polivalent bullirà d'activitats durant aquest Nadal. Concerts, concursos, Trifàsic i ball de cap d'any. A l'informatiu d'avui fem un repàs a les principals activitats festives de la setmana vinent.

Anunci 0s

Des d'avui i fins el 3 de gener hi haurà hagut fins a set dies d'ocupació per activitats programades a la Sala Polivalent en el primer Nadal des que es va estrenar. Aquest vespre, el concert que ha programat la Penya Blaugrana dins els actes del seu trenta-cinquè aniversari; demà el primer campionat de butifarra organitzat pel tennis taula del CER. Dissabte, diumenge i dilluns de la setmana vinent el Trifàsic de Nadal. I després encara el ball de cap d'any i el concert de les Geriona. Rafel López, regidor de cultura i promoció econòmica comenta amb satisfacció l'utilitat de la sala polivalent que substitueix el pavelló per actes que fins ara es feien al pavelló, com és el cas per exemple del ball de cap d'any, a càrrec un any més de la discomòbil Sons:

Abans del cap d'any, els dies 27, 28 i 29, s'hi haurà programat el parc infantil de Nadal, el Trifàsic. Amb novetats com és que aquest any es gestiona directament des de l'Ajuntament:

RAFEL LÓPEZ - trifàsic

Novetat d'enguany és la programació d'un concert de nadal per al primer dissabte de gener, dia 3. Concert de la coral Geriona, una de les més destacades en la primera edició del popular concurs de TV3 "Oh happy day":

RAFEL LÓPEZ - geriona

Per aquest concert ja hi ha entrades a la venda, al preu de 8 euros si es compren a l'oficina de turisme. El dia del concert, el preu de l'entrada serà de deu euros.L'ambient nadalenc, ben present al carrer ja des del dia que es van encendre els llums de Nadal, tindrà un altre punt de trobada demà a la tarda amb el Cagatió i animació infantil a la plaça de l'Ajuntament. Un acte programat per la Ubet. Eloi Ballesté n'és el president:

Dinamització als carrers com objectiu principal. Tot i això, el president dels comerciants és poc optimista pel que fa a la reactivació econòmica, almenys en el marc del petit comerç:

Dijous és Nadal, dia de retrobament familiar i d'àpats que solen ser bastant copiosos. i per a l'endemà ja s'ha fet un lloc la cursa popular que organitza el Club d'Atletisme Flama 91 l'Escala- Empúries. Àngel Torrent, president del club:

El diumenge 28, dia dels innocents coincidirà amb l'arribada dels patges reials, la festa prèvia a la cavalcada dels tres reis mags. Els més menuts podran lliurar la carta que hauran escrit als reis i podran passar una bona estona en les atraccions que s'instal·laran a la plaça Catalunya. Joan Brugués, de la comissió de Reis:© 2019 canal10.cat - Avís legal - Contactar