Publicitat
Publicitat

Beca de primavera

Dibuixos simètrics elaborats amb les dues mans, composicions de grans dimensions o processos experimentals amb tinta de calamar són algunes de les peces que conformen l'exposició de Mar Serinyà, l'artista que durant tres mesos ha viscut a la Casa Forestal de Sant Martí d'Empúries fruit de la setzena edició de la Beca de Primavera. Ahir al vespre es va fer l'acte de presentació del treball final davant un nombrós públic. 

Familiars i amics van voler acompanyar ahir al vespre l'artista de Torroella de Montgrí, Mar Serinyà, en la presentació del treball que ha elaborat des de la Casa Forestal de Sant Martí d'Empúries. Mar Serinyà s'ha instal·lat durant tres mesos en aquesta casa, gràcies a la setzena edició de la Beca de Primavera que concedeix l'Ajuntament de l'Escala. L'artista, de 27 anys, va voler agrair el suport i l'impuls creatiu que ofereix un entorn com el de Sant Martí d'Empúries. Mar Serinyà.

L'exposició s'ha instal·lat a la planta baixa de l'edifici. S'hi poden veure dibuixos simètrics elaborats amb les dues mans, composicions de grans dimensions o processos experimentals amb tinta de calamar. En paraules de Mar Serinyà, aquesta beca li ha permès iniciar un camí de descobriment. 

Per la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica i Cultura, Rafel López, va expressar el compromís de l'Ajuntament de l'Escala en la cultura, sovint la gran oblidada per les administracions.

I en la voluntat d'apropar la cultura als escalencs.

Mar Serinyà acaba la seva estada a la Casa Forestal de Sant Martí d'Empúries diumenge. Des de fa 16 edicions, la Casa Forestal ofereix als artistes un espai on el mar, el cel i la natura es conxorxen amb la inspiració per ajudar a crear sense límits. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar