Publicitat
Publicitat

L'Escala té una màquina per arrencar xiclets

Durant 15 dies, una màquina que llença aigua a pressió està arrencant els xiclets enganxats al terra de les principals zones de passeig de l'Escala. L'Ajuntament va demanar aquesta actuació a l'empresa encarregada de la neteja de la via pública per millorar la imatge del municipi, molt important tenint en compte que és una població turística.  

L'empresa encarregada dels serveis de neteja de l'Escala, Urbaser, ha començat una actuació per arrencar els xiclets enganxats al terra de les principals zones de passeig del municipi. Ho ha fet arran d'una petició de l'Ajuntament. L'actuació durarà dues setmanes i consisteix en eliminar el xiclet amb una llança d'aigua a pressió a 120 graus de temperatura. Els treballs van començar dijous de la setmana passada al passeig de Riells, un dels que visualment està més afectat per la presència de xiclets al paviment. Estanis Puig, alcalde.

En els darrers anys s'han fet diverses actuacions d'aquest tipus a la via pública per a millorar la imatge del municipi de l'Escala.

 

Des de l'Ajuntament es fa una crida al civisme per tal que els vianants no llencin els xiclets a terra i evitar que s'embrutin els carrers. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar