Publicitat
Publicitat

L'Agrupació Artística Local representa El sopar de les idiotes

Aquest cap de setmana l'Agrupació Artística Local ha representat la tradicional obra de teatre que fa cada any per aquestes dates. En aquesta ocasió, l'obra escollida ha estat El sopar de les idiotes. 

Rialles i grans dosis d'humor en la representació anual que ha fet l'Agrupació Artística Local a l'escenari del CER, i que aquest any ha escollit l'obra El sopar de les idiotes, de Francis Veber. Les sessions s'han fet aquest cap de setmana, una cada dia. Tal com explica el director, Jordi Piqué, ha calgut feminitzar els personatges principals de la trama perquè la majoria de membres del grup són dones.

Com és habitual en la formació teatral, l'obra que ha escollit és plena de malsentesos, situacions còmiques i diàlegs enginyosos. L'obra dura gairebé dues hores, la qual cosa ha suposat un repte per als personatges principals.

Malgrat l'èxit de la representació, l'agrupació descarta dur-la de gira per la implicació que exigiria als actors.

Tot i que l'estrena de l'obra d'aquest any és molt recent, el director ja pensa en el pròxim projecte.

El sopar de les idiotes explica la història d'un grup de dones que es reuneixen setmanalment per fer un sopar, amb la particularitat que les amfitriones competeixen per dur a la cita la persona més idiota que hagi existit mai. Maria Negre i Mònica Llop carreguen amb el pes del text, la primera encarnant la malcarada Cristina Canut, i la segona, posant-se en la pell de la convidada suposadament idiota.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar