Publicitat
Publicitat

L'Ajuntament de l'Escala treu totes les banderes del balcó

L'Ajuntament de l'Escala ha tret totes les banderes que fins ara onejaven al balcó de la casa de la vila. El motiu és evitar una guerra de banderes. Ho va dir ahir al vespre l'alcalde, Estanis Puig, al programa Línia Directa de Canal 10 Empordà.

L'Ajuntament de l'Escala ha decidit retirar les dues banderes que onejaven al balcó de la casa de la vila arran de la carta que ha enviat la subdelegació del govern. La missiva va arribar la setmana passada i recorda el que fixa la llei de banderes i que, des de fa anys, al balcó del consistori no oneja la bandera espanyola. Davant aquesta situació, l'Ajuntament ha apostat per treure totes les banderes del balcó. Segons l'alcalde, Estanis Puig, s'ha decidit aplicar aquesta solució dràstica per evitar una guerra de banderes i, a la vegada, respectar la tradició escalenca de no tenir la bandera espanyola al balcó. 

L'Ajuntament ja ha respost la carta a la subdelegació, en què explica el seu posicionament i la voluntat d'evitar conflictes. 

L'alcalde va fer aquestes declaracions ahir al vespre, al programa Línia Directa de Canal 10 Empordà. Estanis Puig també va celebrar el fet que la Diputació de Girona assumeixi la subvenció per a les llars d'infants que la Generalitat ha deixat de pagar.

Puig també va fer una reflexió sobre aquest canvi de model en l'ensenyament no obligatori i va alertar dels perills que suposa que la Generalitat no aposti per les llars d'infants. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar