Publicitat
Publicitat

Signatures perquè parin trens de mitjana distància a Camallera

L'Ajuntament de l'Escala i el grup Entesa pel Progrés Municipal de Camallera han iniciat una campanya de recollida de signatures perquè parin trens de mitjana distància a l'estació de Camallera. Es tracta d'una reivindicació històrica del territori. 

Actualment, l'estació de Camallera està tancada i només hi paren alguns trens regionals. El principal grup a l'oposició a l'Ajuntament de Saus, Camallera i Llampaies vol que també hi facin parada els trens de mitjana distància i aprofitar el potencial que té aquesta estació gràcies a la gran àrea d'influència que abarca. Per a aconseguir aquesta reivindicació històrica, ha iniciat, juntament amb l'Ajuntament de l'Escala, una campanya de recollida de firmes. Xavier Vallès és portaveu d'Entesa a Camallera. 

L'Ajuntament de l'Escala ja va mostrar el seu suport a aquesta iniciativa al mes de febrer, en aprovar una moció sobre aquest tema presentada pel grup d'Iniciativa per Catalunya-Els Verds. L'objectiu de la campanya, a més de potenciar l'estació de Camallera, és facilitar la mobilitat de la població i afavorir l'ús del transport públic. Aspectes molt importants per l'Escala si es té en compte que és una població turística i que la parada de tren més propera és aquesta de Camallera. Escoltem primer Àngel Rodríguez, regidor de Medi Ambient a l'Ajuntament de l'Escala i després Xavier Vallès.

L'estació de Camallera forma part de la línia de tren convencional que cobreix el recorregut Barcelona-Portbou-frontera francesa. Els municipis més propers on sí que paren trens de mitjana distància són a Flaçà, al Gironès, i a Figueres. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar