Publicitat
Publicitat

Bon balanç de la XX Mostra de cuina de Nadal

Bon balanç de la vintena mostra de cuina de nadal. Ahir al vespre es celebrava la darrera sessió. En total hi han participat 15 cuiners i unes 200 persones de públic.

Unes 200 persones han seguit com a públic les evolucions de cuiners professionals i amateurs a la 20ena Mostra de Cuina de Nadal de l'Escala.Aquest dimecres es celebrava la tercera i última sessió, que iniciava Biel gavaldà de l'Hostal Empúries, tot preparant un Turbot i cloïsses amb salsa verda d'espàrrecs blancs.En la sessió d'ahir, Conxita Sureda preparava un Tiramisú, uns postres que donen molt bon resultat i de preparació no massa complicada. En portava fins a tres racions que es sortejaven al final.Francesc Prats del Mas Concas, aquest any col·laborava amb unes Paupiettes de llobarro amb crema de boniato i bolets, una proposta que demostra la creativitat dels participants a la mostra que es superen any rere any.

La mostra es tancava amb dos afeccionats.Primer intervenia Mercè Rueda, que preparava unes Rodanxes nadalenques de calamar farcit, amb producte fresc de la llotja de l'Escala i una bona elaboració, amb un resultat espectacular , tant per la vista com pels sentits.Tancava Miquel Pagès, presentador de la mostra, que actuava al lloc de Juanita Pérez, una especialista en pastissos, que en trencarse una ma no va poder participar, i que rebia llargs aplaudiments per part del públic.L'últim plat va ser un pastís de formatge i torró.Des de l'ADET, que organitza la mostra, s'ha agraït la feina i la bona predisposició de totohm a l'hora de col·laborar i ja s'emplaça a la propera edició.

Recordem que tots els plats preparats durant aquest mostra es podran veure per Canal 10 dins la programació de Cap d'any.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar