Publicitat
Publicitat

El Consell de Salut municipal acorda fer una recollida de firmes per aturar l'adjudicació del CAP

El Consell de Salut municipal de l'Escala acorda fer una recollida de firmes per aturar l'adjudicació del CAP i demana diàleg i temps al conseller de Salut. Les pliques econòmiques s'obriran la setmana que ve, moment en què se sabrà quina de les tres empreses -Fundació Salut Empordà, Eulen o SAR Quavitae- guanya la licitació.

El Consell de Salut Municipal de l'Escala ha acordat unànimement promoure una recollida de signatures entre els veïns de l'ABS per demanar que s'aturi l'adjudicació del CAP. El termini per la recollida acabarà el dia 5 de desembre i després es presentaran les signatures al conseller de Salut, per demostrar-li que l'oposició del territori al procés és ferma.  L'alcalde de l'Escala, Estanis Puig, demana diàleg i temps a la Generalitat.

Fa uns dies l'Ajuntament de l'Escala va aprovar una moció, que també han aprovat altres municipis afectats. Però ara els alcaldes van un pas més enllà amb aquesta recollida de firmes.

La setmana que ve s'obriran les pliques econòmiques de les tres empreses que s'han presentat. Aquesta puntuació serà la que farà decantar el concurs, ja que la part econòmica val un 51%. La preocupació dels alcaldes és que l'empresa guanyadora s'emporti el concurs en detriment de la qualitat del servei.

El Consell Municipal de Salut de l'Escala es reuneix periòdicament i està format per representants dels municipis de l'ABS, sector farmacèutic i sanitari, serveis socials i la Fundació Salut Empordà, actual gestora del CAP.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar