Publicitat
Publicitat

Manifest pel dia de les persones sense llar

Caritas denuncia la situació de les persones sense llar, a través d'un manifest lliurat aquest matí a l'Ajuntament de l'Escala. Catalunya encapçala la llista de desnonaments, amb un 23% del total de l'estat. Al manifest es reclamen polítiques d'habitatge i les reformes necessàries per garantir el dret a l'habitatge.

Representants de Càritas de l'Escala, acompanyats de membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca han lliurat aquest matí el Manifest pel dia de les persones sense llar a l'alcalde i la regidora de serveis socials. Diumenge vinent, 30 de novembre es commemora el dia de les persones sense llar i Càritas ja fa més de vint anys que fa campanya per a fer visible el problema i aportar-hi solucions. Rosa Maria Sau, presidenta de Càritas a l'Escala:

CÀRITASsensesostre 01

Al manifest en qüestió es reclama la implementació urgent de polítiques d'habitatge que garanteixin el dert i que previnguin i combatin la vulnerabilitat i l'exclusió residencial a casa nostra. Amb un 23% del total dels desnonaments de l'estat i un parc de més de 450.000 habitatges buits, el manifest conclou que Catalunya té un model residencial no inclusiu i on l'habitatge és més un bé d'inversió que no pas un dret humà fonamental.Des del consistori, l'alcalde, Estanis Puig, es mostrava en plena sintonia amb els postulats de Càritas:

CÀRITASsensesostre 02



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar