Publicitat
Publicitat

Actuacions de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública

A l'espera de fer l'obertura de les pliques tècniques la Plataforma en defensa de la sanitat pública i l'ABS de l'Escala continua amb diferents xerrades i accions per informar als ciutadans.

Aquest matí s'ha fet l'obertura de les pliques tècniques de concurs del CAP de l'Escala. Les pliques tècniques compten un 49 per cent de la valoració final i permetran saber aspectes concrets de les ofertes, com les especialitats o les urgències. D'aquí uns dies seran el torn d'obrir les pliques econòmiques, les quals tindran un pes decisiu a l'hora d'adjudicar la gestió, ja que compten un 51 per cent de la puntuació final. Recordem que al concurs s'hi han presentat tres empreses: la Fundació Salut Empordà, actual gestora del CAP i responsable de l'Hospital de Figueres, Eulen, que repeteix candidatura, i SAR Quavitae, una empresa dedicada a serveis de dependència. Està previst que el dia 26 de novembre es convoqui el Consell de Salut de l'Escala, integrat pels nou municipis de l'àrea bàsica, per decidir el full de ruta a partir d'ara. I l'endemà es presentarà al ple del Parlament una moció en contra d'aquest concurs públic. A l'espera de saber el desenllaç del concurs, la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública i l'ABS de l'Escala continua amb les diferents actuacions per tal d'informar al ciutadà de la situació actual i els problemes de la sanitat privada. 

Ahir a la nit diferents membre de la Plataforma van oferir una xerrada informativa titulada, No negocieu amb la nostra salut, al centre cívic Xalem al barri Rosa Lau.  Però les actuacions de la Plataforma no acaben aquí.

La propera xerrada informativa serà aquest divendres dia 21 de novembre a les 17h de la tarda a la sala polivalent del Casal del Jubilat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar