Publicitat
Publicitat

Dissabte la biblioteca ofereix un altre taller infantil

Nou taller infantil de la biblioteca. És aquest dissabte al matí i consistirà en la lectura de contes musicats i un taller de xapes. La inscripció és gratuïta. També aquests dies hi ha temps per apuntar-se a la sortida al TNC de Barcelona per veure l'obra "El president". 

La biblioteca municipal Víctor Català no para d'oferir propostes complementàries a la lectura per acostar l'equipament a tots els públics. La pròxima activitat és aquest dissabte a les 11 del matí i consistirà en un taller gratuït de contes musicats i de xapes adreçat al públic infantil. Cal inscripció prèvia i si es vol, només cal assistir a una de les dues activitats. Maria Teresa Flaqué, de la biblioteca.

I avui al vespre hi ha una proposta més adulta. Es tracta d'una nova sessió de "Llegir al teatre", que serà avui a les vuit, i tractarà sobre l'obra "El president", de Thomas Bernhard. Les inscripcions per anar a veure la representació al Teatre Nacional de Catalunya ja estan obertes. 

La primera obra que es va llegir en el marc d'aquesta proposta va ser de Serafí Pitarra. Després, es va anar a Barcelona a veure la representació al TNC. La sortida va ser tot un èxit i va comptar amb la inscripció d'unes 27 persones.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar