Publicitat
Publicitat

Tot a punt per Tots Sants

Amb motiu de la celebració de Tots Sants, aquest dissabte, l'Ajuntament de l'Escala està arranjant els cementiris, unes tasques que es fan tot l'any però que aquests dies s'intensifiquen. L'acte institucional de commemoració de l'1 de novembre serà a les 12 del migdia al cementiri nou, i consistirà en un recital poètic amb acompanyament musical. 

Aquests dies l'Ajuntament de l'Escala està ultimant les tasques de manteniment anual dels cementiris del municipi de cares a tenir-ho a tot a punt per dissabte, dia de Tots Sants. De fet, aquests dies ja hi ha famílies que han anat a netejar els nínxols i a portar flors amb motiu de l'1 de novembre. Com es ve fent des de fa uns anys, l'Ajuntament organitza un acte a les 12 del migdia al cementiri nou per a commemorar el dia de Tots Sants. Abans, però, representants municipals hauran fet les diferents ofrenes florals. Estanis Puig, alcalde.

L'acte, obert a tothom, serà a les 12 i comptarà amb un recital poètic de Baltasar Fonts i l'acompanyament musical "La nit és un palau" de Pere Pau Ximinis. Aquest any la novetat és que el cementiri estrena columbaris, ja que fins ara no hi havia cap espai pensat per a les famílies que opten per a la incineració. En total,  se n'han instal·lat una setantena.

Les obres al cementiri es van fer durant l'estiu i inclouen també un nou mòdul d'un centenar de nínxols. Aquestes tasques formen part de l'ampliació de l'annex del cementiri iniciada l'any 2002, que es preveu que cobreixin la demanda almenys per deu anys més. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar