Publicitat
Publicitat

Reunió al CER sobre el CAP

Una vintena de persones van assistir a la primera reunió informativa que convoca la la Plataforma en defensa de la sanitat pública catalana per abordar el conflicte del CAP de l'Escala. Es va fer ahir al CER i l'objectiu d'aquestes trobades, que s'aniran repetint, és que la ciutadania disposi de tota la informació sobre el procés d'adjudicació del servei del CAP i emprengui accions per aturar-ho.

Una vintena de persones assisteixen a la reunió convocada per la Plataforma en defensa de la sanitat pública catalana que es va celebrar ahir al vespre al CER amb la motiu del concurs públic de la gestió del CAP de l'Escala. Entre els assistents, hi havia el regidor d'Iniciativa per Catalunya-Els Verds, Àngel Rodríguez. Aquesta reunió havia de servir per explicar en detall en què consisteix aquest procés i quines conseqüències pot tenir per al servei, de manera que la informació arribi al màxim de ciutadans possible. Lluís Ciprés, de la Plataforma en defensa de la sanitat pública catalana.

Aquesta reunió informativa es repetirà en diferents municipis inclosos a l'Àrea Bàsica de Salut de l'Escala. Per Lluís Ciprés, només les accions de la ciutadania i la pressió dels ajuntaments implicats pot aconseguir aturar aquest procés de privatització de la sanitat catalana.

Per estar al cas de tot el procés relatiu al CAP de l'Escala i de les següents convocatòries d'aquesta plataforma, es pot consultar la pàgina web abslescalasanitatpublica.plisweb.com.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar