Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala es planteja canviar de nom el camp de futbol

El canvi de nom del camp municipal de futbol de "Nou Municipal" a "Nou Miramar" es van aprovar ahir a la nit  per unanimitat en una plàcida i tranqil·la assemblea general de socis.

Ahir a la nit es va celebrar la tradicional assemblea dels socis del Futbol Club L'Escala, un acte que ees va desenvolupar segons l’ordre del dia previst on el punt més destacat era la proposta de la junta de canviar el nom de l'estadi, actualment anomenat Camp Municipal d'Esports o El nou municipal. La junta proposa el nom de Nou Miramar una picada d'ull al nom de l'antic camp de futbol. La idea proposada ahir durant l'assemblea va agradar el socis ja que és va aprovar el punt per unanimitat.

La d'ahir va ser una de les assembles més tranquil·les dels últims anys on cap punt va portar conflicte i per tant va ser una nit plàcida i tranquil·la. 

En cas que el Patronat accepti "El Nou Miramar" com a nom de l'estadi, aquest canvi coincidirà amb l'ascens del primer equip a  1r Catalana. Una categoria completament nova allarg dels 100 anys historia del club.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar