Publicitat
Publicitat

Presentació de l'Agenda Llatinoamericana 2015

Ja està a la venda una nova edició de l'Agenda Llatinoamericana 2015, aquest cop dedicada als drets humans. Com sempre compta amb diversos articles de personalitats de renom com Saramago o Pere Casaldàliga per convidar a la reflexió. Precisament, divendres, el Parlem de Canal 10 està dedicat a aquesta publicació solidària.

Un any més surt a la venda l'Agenda llatinoamericana, una iniciativa de José Maria Vigil i Pere Casaldàliga que des del 1992 busca remoure consciències i difondre la situació política i social dels països llatinoamericans. L'any 2015 està dedicada als drets humans i inclou un centenar de pàgines amb articles de firmes tan prestigioses com Saramago, Frei Betto, Leonardo Boff, Eduardo Galeano o el mateix Pere Casaldàliga. 

Divendres a les deu del vespre podreu veure al programa Parlem de Canal 10 Empordà una entrevista a Jordi Planas, coordinador de l'agenda a Catalunya i les Illes Balears, i a Jordi Roig, activista, amb motiu de la presentació als mitjans de comunicació de l'agenda 2015. Jordi Planas.

L'objectiu d'aquesta publicació és ser una eina de reflexió al voltant de temes polítics i socials des d'un vessant constructiu i crític, amb l'objectiu de transformar consciències i, de retruc, canviar la situació dels països llatinoamericans. 

L'Agenda és una iniciativa Llatinoamericana però té vocació mundial. La reflexió és vàlida arreu. Des de Catalunya, la Comissió de l'Agenda porta l'edició catalana des de 1995. 

Per a més informació sobre l'agenda i els punts de venda, podeu consultar la pàgina web www.llatinoamericana.org.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar