Publicitat
Publicitat

La nova adaptació de Drácula

Enormes dosis d'efectes especials i una teòrica recerca dels orígens. Esdevenen els trets principals de «Drácula: la leyenda jamás contada»

Després dels mals resultats del film biopic d'Steve Jobs protagonitzat per Ashton Kutcher, Són molts els que apuntaven en un nou film del creador d'Apple per homenatjar la seva figura. Doncs finalment els rumors s'han confirmat  el director Danny Boyle creador de  Slumdog Millionaire, serà l'encarregat de dirigir aquest nou film on també s'ha confirmat a Christian Bale com actor protagonista. De moment el guió està estructurat en tres parts molt destacades, la presentació del MAC, el NeXt i l'Ipod. De moment només falta anunciar la data d'estrena.

Moltes són les estrenes que arriben aquesta setmana a la gran pantalla, però totes queden eclipsades per «Drácula: la leyenda jamás contada» el film més publicitat i una de les esperades de l'any.Sembla que les més de quaranta adaptacions més o menys fidels que porta duta a la gran pantalla la història de Dràcula no han estat obstacle per tal de portar a terme aquesta nova visió on s'obvia del tot la novel·la de Bram Stoker amb la promesa d'oferir-nos la veritable història del príncep Vlad Tepes. 

L'actor Luke Evans és l'encarregat de posar-se a la pell del príncep Vlad III qui buscarà la pau amb l'Imperi  Otomà però s'haurà d'enfrontar als seus enemics quan li exigeixen entregar el seu fill al sultà. Serà llavors quan farà un pacte amb un monstre que li atorgà poders sobrenaturals. «Drácula: la leyenda jamás contada»  intentarà com a passat recentment amb el personatge de Malèfica, torbar la part noble d'una de les primeres criatures del cinema de terror. 

{{ tall -- dracula }}

Per aquelles que busquin una història més real aquesta setmana arriba "El Juez" amb Robert Downey Jr i el veterà Robert Duvall.Hank Palmer important advocat, expert en defensar a poderosos corruptes ven el seu talent a canvi d'un gran sou. Però tot l'èxit que té a la feina li falta a la seva vida personal. Quan rep la notícia de la mort de la seva mare s'haurà de traslladar de la gran ciutat a un petit poble on viu part de la família que fa anys va oblidar, entre ells el seu pare un ex advocat. Els dos són brillants però amb una visió dels drets i les lleis completament oposades. 

I de la mà de Walt Disney arriba "El chico del millón de dólares" un film basat en fets reals que explica la vida d'un representat esportiu en hores baixes que veu com la seva carrera s'està enfonsant després de no poder contractar a una jove estrella del beisbol. Buscant una solució viatjarà a la Índia  per organitzar un concurs i buscar joves talents. El seu experiment és un èxit i tornarà cap Estats units amb dues joves promeses d'aquest esport. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar