Publicitat
Publicitat

Premis de Comunicació Local

Ràdio l'EScala i Canal 10 Empordà, amb quasi dos centenars d'altres ràdios i televisions locals, comparteixen el Premi Nacional de Comunicació de Proximitat, que el govern de la Generalitat va lliurar ahir a la Xarxa de Comunicació Local.

PREMISCOM presentació

Això passava ahir al vespre en un espai tant noble com el Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat. Era la cerimònia de lliurament dels Premis Nacionals de Comunicació. Uns guardons que lliura el govern de la Generalitat i que ha reconegut enguany en l'apartat de comunicació de proximitat la tasca realitzada per la Xarxa de Comunicació Local, organisme del qual en formen part prop de dos centenars de mitjans, entre ràdios i televisions locals, entre elles Ràdio l'Escala i Canal 10 Empordà.El jurat ha destacat la tasca de la Xarxa a l'hora d'apropar la realitat del territori a través de la provisió de continguts de qualitat. Des de la Xarxa mateix, el conseller delegat Francesc Pena subratllava que els mitjans locals sempre han conviscut amb la contenció pressupostària i reivindicava la tasca informativa que han realitzat al llarg de tot aquest temps:

L'acte oficial del Palau de la Generalitat es va completar després amb una recepció oberta a totes les ràdios i televions agrupades a La Xarxa, en el qual es van lliurar reproduccions personalitzades a cada mitjà. Per part escalenca, van ser-hi presents Miquel Pagès, director de Canal 10 Empordà i Abel Font, director de Ràdio l'Escala, mitjà que precisament enguny ha complert trenta anys:

El guardó no fa més que esperonar en el compromís de cara al públic local i de proximitat, deia Abel Font:

A banda del premi de la Xarxa, també van ser guardonats el publicista Enric Pujadas, el periodista Marc Marginedas, Timeout.cat, el programa de TV3 "El Convidat" i els serveis informatius de Catalunya Ràdio. A més, es va atorgar una menció d'honor a títol pòstum a la periodista Tatiana Sisquella, traspassada aquest any i considerada pel jurat "un dels referents periodístics dels catalans".



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar