Publicitat
Publicitat

Ninja Turtles la gran estrena de la setmana

Una nova adaptació del clàssic les Tortugues Ninja arriba aquesta setmana a la gran pantalla, sens dubte l'estrena de la setmana i de la qual s'espera molt.

De metge a presentador de la 87ena edició dels premis de l'acadèmia de Hollywood, els Oscars. Aquest és l'encàrrec que té l'actor Neil Patrick Harris, coneguts per molts per la sèrie "Como conocí a vuestra madre".Patrick content per la proposta rebuda diu estar preparat per conduir una de les gales més esperades per tots els cinèfils, una experiència únic per l'actor que ja s'ha encarregat de conduir en més d'una ocasió les gales Tony del teatre i els Emmy.Per molts crítics l'elecció de Patrick ha agradat ja que l'actor té a la seva col·lecció particular un bon grapat de moments espectaculars i recordats dalt de l'escenari.L'any 2010 va ser l'encarregat d'obrir la gala dels Oscars amb una brillant actuació musical, els anys següents és va convertir amb el presentador dels premis Tony on de nou va demostrar els seus dots per l'espectacle. Els Emmy també van apostar per ell l'any 2009 igual que els premis Spike VGA de videojocs l'any 2010.Un dels moments més recordats va ser durant els passat premis Tony on va interpretar el tema de l'obra teatral  "'Hedwig and the Angry Inch' on ell és un dels actors i pel qual va ser premiat com a millor actor de musical.

Setmana de moltes estrenes però amb dues clares favorites per convertir-se en número 1 de taquilla, clar que els Relats Salvatges de Damián Szifron o el viatge de la teva vida amb Mia Wasikowska miraran de posar les coses una mica complicades.

La primera gran estrena de la setmana és "Les Tortuga ninja" adaptació cinematogràfica dels clàssics dibuixos d'animació procedents d'un còmic independents de Kevin Eastman i Peter Laird.Ara Michel Bay produeix un nou  film d'aquest herois tant particulars amb tota l'espectacularitat de les noves tecnologies cinematogràfiques.En aquesta nova aventura Leonardo, Donatello, Rafael i Michelangelo hauran de lluitar per acabar amb un maquiavèl·lic empresari que atemoreix la ciutat de Nova York. Clar que les 4 tortugues comptaran amb l'ajuda de la sempre brillant periodista April O'neil, en aquesta ocasió interpretada per l'espectacular Megan Fox.

Els temps canvien i els anys passen si l'any 1985 un antic espaí es convertia en el protector de la ciutat a la petita pantalla 30 anys més tard fa el salt a la gran pantalla de la mà de Denzel Washington interpretant el mític Robert McCall, això si al més pur estil Hollywood i amb molta violència.McCall antic comandant d'operacions especial decideix donar-se per mort per poder viure tranquil·lament Boston, però el rol de salvador no el pot amagar i durant les nits es converteix en el Protector. Un home que buscarà venjança per tots els indefensos i justícia per calmar la seva set.Film entretingut amb un argument mil vegades vist i amb molta violència que farà els delícies dels amants de l'acció 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar