Publicitat
Publicitat

Clàssics 13/09/2014

Nou èxit del cicle de clàssics l’Escala-Empúries. El concert de piano i violí de dissabte va tornar a omplir l’església de Sant Martí d’Empúries.

El cicle de concerts clàssics l'Escala-Empúries s'ha consolidat plenament en el calendari musical de l'Escala. La mostra és que els concerts aconsegueixen omplir com mai l'església de Sant Martí d'Empúries. I això va tornar a passar dissabte al vespre, amb el recital de violí i piano de Ludmila Minnibaeva i Silvia Murolo.

Les dues intèrprets van escollir temes de Mozart, Beethoven i Grieg per oferir un concert amè i intens. La violinista Ludmila Minnibaeva va néixer a l'antiga URSS. Ha rebut nombrosos premis de prestigi i ha participat a masterclasses i cursos de perfeccionament amb grans mestres. La pianista Silvia Murolo va cursar els estudis a Roma. S'ha especialitzat com a solista i en duo amb violí. El pròxim concert del cicle serà el dissabte 27 de setembre a Sant Martí d'Empúries. Sandra Landini oferirà un concert titulat El piano romàntic. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar