Publicitat
Publicitat

Inici curs escolar a la llar d'infants Ballmanetes

Mentre els centres de primària i secundària de l'Escala van començar les classes ahir, la llar d'infants municipal Ballmanetes ja fa dies que va encetar el curs amb 75 nens, una xifra superior a la d'ara fa un any. Tant la regidora d'Educació com la directora del centre es mostren satisfetes de la resposta de les famílies. 

Ahir va ser el primer dia de curs escolar per gairebé un miler d'alumnes a l'Escala, entre les dues escoles de primària i l'institut. La regidora d'Educació, Mariona Muñoz, confirma que va ser un dia tranquil.

En canvi, la llar d'infants municipal Ballmanetes va començar les classes abans, amb el procés d'adaptació dels infants. Aquest any hi ha una setantena d'alumnes inscrits, una xifra superior a la del setembre del 2013.

Segons la regidora, aquest augment de l'alumnat demostra que els canvis que s'han introduït en l'últim any en el funcionament del centre han agradat a les famílies.

Pel que fa al projecte educatiu, la directora de Ballmanetes, Anna Modrovejo, explica que se segueix la tònica de l'any passat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar