Publicitat
Publicitat

Inici curs escolar al centre de primària l'Esculapi

A l’Esculapi, per primera vegada han arribat a la xifra dels 200 alumnes. Aquest curs el canvi més important és l’equip directiu, que s’ha renovat sota la direcció d’Anna Muntadas, fins ara cap d’estudis. 

Aquest curs escolar al centre de primària l'Esculapi comença amb canvis. El més important és que ha canviat l'equip directiu. Després que Xon Bover dirigís el centre des dels seus inicis, aquest any li ha près el relleu la fins ara cap d'estudis Anna Muntadas. 

Enguany l'Esculapi ha arribat a la xifra dels 200 alumnes inscrits. Això els ha obligat, per primera vegada, a desdoblar un grup.

Pel que fa al projecte docent, se segueix la línia marcada fins ara amb alguna novetat, com que els cursos de primària s'incorporen als ambients. 

 

Aquest matí, pocs minuts abans de les nou del matí, s'han obert les portes de l'Esculapi perquè els nens i nenes poguessin entrar a la seva escola, després de l'aturada de l'estiu. Alguns amb més il·lusió que altres, s'han concentrat al pati del centre, on la nova directora ha explicat les novetats d'aquest curs als nens i també als pares i s'ha presentat l'equip de mestres.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar