Publicitat
Publicitat

Inici de temporada del CB L'Escala

El CB L'Escala comença temporada amb un sènior masculí il·lusionant, un sènior femení estrenant nova categoria i amb un equip base immillorable. 

Ahir a la nit l'equip sènior masculí del CB L'Escala va iniciar els seus entrenaments de cares a un nova temporada a 2n catalana després de la renuncia d'alguns equips. Aquesta any l'equip s'ha modificat contundentment amb l'objectiu d'assegurar la categoria i actualment ja és dóna la plantilla per tancada: amb dues baixes la de Jordi Clapera i  Marçal Escobedo. Pel que fa les altes hi han 5 incorporacions noves, amb les quals l'equip tècnic i els jugadors estan molt satisfets. Gerard Alonso, Gerard Pagès, Sergi Company i Arnau Vizcaino tots quatre provinents de l'Adepaf, aportaran la seva tècnica al Club escalenc. Qui també ho farà serà el jove aler pivot Adrià Cantenys qui ha decidit canviar la LEB Or per la Segona Catalana. Tots aquest canvis fan que la nova temporada del sènior masculí il·lusioni a tot l'equip directiu.

On també hi han hagut canvis ha estat a les banquetes d'entrenadors, una vegada més el club ha decidit apostar per gent de la casa i després de la renuncia Manccini el nou tècnic de l'equip sènior masculí serà Arnau Costey que juntament amb Xavi Jaén guiaran a l'equip per aconseguir els objectius d'aquesta temporada.

Costey que també serà l'entrenador del sènior femení, un equip que començarà els primers entrenaments la propera setmana i que enguany estrena categoria. Actualment l'equip no té la plantilla tancada i s'està a l'espera de dos fitxatges nou després de les baixes d'algunes jugadores. 

Finalment el club no pot amagar la seva alegria amb els equips base, una base sòlida i amb bon ritme on els equips femenins guanyen els masculins, ja que aquest any l'equip masculí perd l'equip júnior per falta de jugadors però creà la categoria de Sub25 gràcies als jugadors que la temporada anterior formaven el Júnior i les incorporacions de Pau Esponellà, Goran Minic, Robert Costey i Josep Estruch quatre jugadors menors de 25 anys que actualment no tenen lloc al primer equip. 

Tots els aficionats que vulguin veure en acció el primer equip masculí del CB L'Escala tenen una cita el proper divendres 29 d'agost a 2/4 de 10 del vespre al pavelló on l'equip inicia els partits de pretemporada davant el CB Torroella.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar