Publicitat
Publicitat

Prèvia Festa Major

Últims retocs a la programació de la Festa Major. Enguany marcada per l’estrena de la sala polivalent i la recuperació dels focs artificials, sense oblidar la implicació de les entitats locals.

La Festa Major de l'Escala ja és aquí un any més. De fet, aquest cap de setmana ja s'avancen alguns dels actes com el concurs de pesca o torneig obert de tennis. La festa d'enguany es presenta amb un format pràcticament idèntic al de cada any. Però si una novetat marcarà el seu desenvolupament serà l'estrena de la Sala Polivalent, on s'hi han programat els concerts i balls d'orquestres com la Selvatana i la Maravella o el teatre, amb la companyia Teatre de Guerrilla. Sònia Peracaula, tècnica de cultura, activitats i festes:

El gruix d'activitats es concentraran entre el divendres 29 d'agost i el dimecres 3 de setembre. Actes per a tots els públics i sensibilitats, des de les barrakes als espectacles més familiars, passant per les tradicionals audicions de sardanes o els actes més protocolaris com el pregó, enguany a càrrec de mossèn Joaquim Giol; o l'exposició, dedicada a l'antic edifici de Ca les Monges. I especialment destacable serà també la recuperació de l'espectacle de focs artificials que tornen enguany al format habitual:

La programació de la festa és coordinada des de l'Ajuntament després que es dissolgués la comissió de festes. Això no treu la important implicació de diverses entitats locals, com és el cas del Club Bàsquet l'Escala, que s'encarrega del tradicional festival nàutic i la cursa d'ofnis, alhora que s'encarrega de la barra de la sala polivalent. Pep Andrades, president del Club Bàsquet l'Escala:

El programa "Parlem" de Canal 10 Empordà d'aquest divendres està dedicat a la Festa Major de l'Escala. S'emet demà, a un quart de deu de la nit.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar