Publicitat
Publicitat

Primer partit del FC L'Escala

L'Olot passa per sobre de l'Escala en el primer partit de pretemporada amb un contundent 0 a 5. Els garrotxins van fer palesa la diferència de categoria i un estat de preparació més avançat.

El FC l'Escala fa acusar la falta de preparació en el primer partit de preparació per a la temporada 2014-2015. I és que rebien l'Olot amb tant sols un entrenament realitzat. Ja en l'inici l'Olot va deixar clar com aniria el partit i en el minut 20 el marcador ja mostrava un clar 0 a 3. El primer gol el feia Carlos Martínez al minut 4, rematant de cap una assistència de Rubén Canelada. Al 16, Xavi Ferrón, que enguany ha tornat a l'Olot depsrés d'haver jugat amb la UE Figueres, sorprenia el porter escalenc, Àngel Bustins, amb una gran vaselina. I només tres minuts després, al 19, David Corominas posava el 0-3, marcador amb el qual s'arribaria a la mitja part.A la represa, l'Olot va donar entrada a futbolistes de refresc i canviava els onze jugadors. L'Escala va tenir més la pilota i va disposar de diverses ocasions per marcar, tot i que no arribaria a transformar-ne cap. I la UE Olot, amb un perfil més relaxat que a la primera part, remataria la feina amb gos d'Uri Santos, al minut 69,  i d'Óscar Sielva, que es treia de la màniga un gran xut a un minut del final.0 a 5 final, golejada inapelable per estrenar pretemporada malgrat la qual l'entrenador local, Pitu Batlle, considera que l'equip va mostrar un bon comportament:

Al partit contra l'Olot van debutar a les files de l'Escala jugadors com Muniesa, Adrià Serra, Marc Feixas, Nico Ortega i Sergi Ramírez. A tall de curiositat, el públic escalenc va poder veure també les evolucions de l'encara juvenil Pepe Soler, que la temporada passada jugava amb l'Escala.El proper partit de pretemporada de l'Escala es jugarà aquest diumenge a les set de la tarda contra el Barça-B. Val a dir que avui, demà i dijous, de dos quarts de set a ados quarts de deu es posen a la venda entrades anticipades per veure aquest partit. 10 euros per als no socis, 5 euros per als socis i gratuït per als menors de 6 anys o jugadors del futbol base. També podran entrar gratuïtament tots aquells socis que abonin la quota anual.