Publicitat
Publicitat

Emporiae El camí a Roma

De la mà de la companyia Drakònia, el conjunt arqueològic d'Empúries ha gaudit de tres dies de l'espectacle històric "Emporiae El camí a Roma" amb ple absolut cada dia. 

Aquest cap de setmana el MAC-Empúries incorporava una recreació del circ romà. Una nova activitat lúdica per complementar la visita al jaciment greco-romà i entendre millor com era la vida en aquest enclavament estratègic fa més de 2.000 anys. De la mà de Drakònia, una de les companyies de més èxit d'Europa en espectacles temàtics d'acció i amb un festival històric de gran format on hi participen 14 cavalls, més de 30 actors i on destaquen  les lluites de gladiadors i les curses de quadrigues romanes. "Emporiae El camí a Roma" va atraure un nombrós públic tant divendres, com dissabte i diumenge, un espectacle que no va deixar indiferent a ningú i on és va poder gaudir en directe d'una espectacular curs de quadrigues.

   

L'activitat s'inspira en fets històrics però incorpora grans dosis d'espectacle i acció. El cònsol Romà Cató arriba a Empúries per acabar amb la rebel·lió Indiketa. Els romans capturen la tribu nativa i ofereix uns grans jocs al poble d'Empúries amb gladiadors, danses, cavalls i curses. Però el rei dels Indiketes s'oferirà a canvi de la llibertat del seu poble oferint un gran espectacle a la població.

De moment la companyia ja s'està preparant per el seu nou espectacle que arribarà durant el mes d'octubre a terres barcelonines, tot i que vist la bona acollida de "Emporiae El camí a Roma" Drakònia no descarta tornar a venir el proper estiu per oferir un nova història.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar