Publicitat
Publicitat

Repertori Pescadors de l'Escala per a la Cantada

El repertori d'havaneres dels Pescadors de l'Escala a la cantada de la setmana vinent sortirà d'una votació popular. Tothom pot participar-hi a través de la xarxa social de Facebook.

Enguany és un any ben especial per als Pescadors de l'Escala. Creu de Sant Jordi de la Generalitat, premi 2x4 de la Fundació Ernest Morató, 50è aniversari, disc especial commemoratiu d'aquesta efemèrides... I cada any una data ben especial és per als Pescadors la Cantada d'Havaneres de l'Escala, en la qual hi han participat en totes les edicions excepte la de 1991.I per fer encara més especial, si cap, aquesta cantada, Els Pescadors deixaran que sigui el seu públic qui trii el repertori. Això es farà a través d'una votació popular oberta ja a través de la pàgina de Facebook del grup, on els seus seguidors poden votar les havaneres o sardanes que més els agradin del llistat que hi apareix. Albert Prat, director dels Pescadors:

Entre tots els votants se sortejarà un pack que inclou un exemplar del cd commemoratiu dels 50 anys titulat "SEMPRE PESCADORS 50" dedicat i signat per tots els components del grup, un clauer, un pòster amb l'anagrama original dels 50 anys dels Pescadors i una samarreta amb el logo de la formació. La votació estarà oberta fins al dia 3 d'agost.

A banda dels Pescadors de l'Escala, a la cantada d'enguany també hi participaran els grups Barca de Mitjana, de Premià de Mar, i La Xarxa, de Barcelona. La Penya Blaugrana de l'Escala ha decidit dedicar-la al qui fou entrenador del FC Barcelona, el bellcairenc Tito Vilanova.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar