Publicitat
Publicitat

Festa final de curs Escola Esculapi

Diverses activitats al pati de l'escola, demostracions d'extra escolars i el comiat del grup de sisè i de la Directora Xon Bover part de la festa final de curs de l'Escola Esculapi.

L’última jornada del curs s’ha dedicat en molts centres a organitzar festes de comiat. Aquest ha estat el cas de l’Escola l'Esculapi, on la festa de comiat ha servit també per acomiadar els estudiants de sisè de primària que marxen del centre perquè l’any que ve començaran l’ESO. Estudiants de tots els cursos han preparat cançons i obsequis per homenatjar “els grans” de l’escola, que han viscut la jornada amb molta emoció.

L'Escola Esculapi celebrava la seva festa final de curs a la tarda, com ja és habitual al centre començant a les 18:30 amb demostració d'extra escolars, tot seguit hi havia les representacions musicals dels diferents cursos continuant amb el comiat del grup de sisè i finalment arribava la part més emotiva amb el comiat de la Directora Xon Bover que posa punt i final a una gran etapa i buscarà nous aires en un nou centre. 

Tot i aquest canvi la continuïtat al centre esta garantida ja que agafa el relleu Anna Muntadas, membre de l'equip directriu actual que promet continuïtat al treball fet fins ara i alguna novetat.

El proper curs l'equip directriu estarà format per Anna Muntadas com a directora del centre, Èrika Herrera com a secretaria i Marina Albert com a cap d'estudis.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar