Publicitat
Publicitat

L'escola l'Esculapi celebra el dia Mundial del Medi Ambient

El centre de primària l'Esculapi, com a escola verda que és, va viure ahir una jornada ben diferent, ja que se celebrava el Dia mundial del medi ambient. Els nens i nenes van dur a terme diferents activitats relacionades amb l'entorn natural. 

Ahir, 5 de juny, es commemorava el Dia mundial del medi ambient. I per celebrar l'efemèride, l'escola l'Esculapi de l'Escala va preparar tota una jornada d'activitats. Xon Bover és la directora del centre.

Els alumnes de l'Esculapi van dur a terme diferents activitats, en funció de la seva edat. Així, mentre els de tercer de primària es van encarregar de construir un hotel per a insectes, d'altres cursos van fer oli de romaní, una excursió a les Planasses o un taller d'herbes aromàtiques. Escoltem primer Xon Bover, i tot seguit Àngel Rodríguez, regidor de Medi Ambient.

El 2010 l'escola l'Esculapi va rebre el distintiu d'Escola verda, fruit de la preocupació que des del primer dia té el centre per educar els estudiants en els valors de la sostenibilitat, el respecte al medi ambient i l'ús racional dels recursos naturals.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar