Publicitat
Publicitat

Presentació de dos llibres aquesta Setmana Santa

Dijous i dissabte a les vuit del vespre es presenten dues novetats editorials a l'Escala. La primera porta títol "Les Drassanes Sala de l'Escala. Sis generacions de mestres d'aixa", i és una obra de Rafel Bruguera. El segon llibre que es presenta es diu "Pedra viva. Les gàrgoles de l'església de l'Escala" i compta amb poemes d'Enric Casasses i fotografies de Montserrat Caldés. 

Aquesta Setmana Santa es presenten dues publicacions a l'Escala. La primera és demà dijous a les vuit del vespre al Maram. És un llibre de Rafel Bruguera que narra la història de les drassanes de can Sala, també conegudes com l'astillero de Can Badoret. Rafel Bruguera. 

La idea de fer aquest llibre va sorgir arran de la publicació d'un article a la revista Camí de Ronda. I tal com explica Rafel Bruguera, ha servit perquè es creés l'editorial Llibres de Ronda.

La publicació d'aquest llibre ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Escala, la Confraria de Pescadors, la Diputació de Girona, el CER i el Maram. L'altre novetat editorial es presentarà dissabte a les vuit del vespre a l'Alfolí de la sal i porta per títol "Pedra viva. Les gàrgoles de l'església de l'Escala". Estanis Puig, alcalde, revela els detalls del llibre, editat per l'Ajuntament.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar