Publicitat
Publicitat

Exposició fotogràfica d'orquídies silvestres.

A l'Escala hi ha identificades 17 varietats d'orquídies silvestres . Es poden veure exposades a la sala d'actes gràcies a les fotografies de  Joaquim Reberté i Montse Guillamón.

La sala d'exposicions municipal a l'ajuntament acull l'exposició fotogràfica "Les orquídies de l'Escala, aquelles plantes poc conegudes", dels fotògrafs  Joaquim Reberté i Montse Guillamón.17 de les espècies exposades són en terme municipal de l'escala, 10 més de de la resta de Catalunya i 5 del catàleg vermell, és a dir, difícils de trobar o protegides.Durant la inauguració intervenia el President de l'Associació Orquidològica de Catalunya, . Dèia que tot i esser coneguda com una espècie exòtica, d'orquídies  se'n troben a molt de punts del planeta i a Catalunya especialment.

Joaquim Reberter i Montse Guillamón va ncomençar a fotografiar-ne per causalitat fins que es van adonar que en hi havia de moltes varietats  .Els fascina  que sigui  una espècia en contínua evolució. 

"Les orquídies de l'Escala, aquelles plantes poc conegudes" , es pot visitar en els horaris habituals fins el 16 de maig a la Sala d'actes municipal de l'Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar