Publicitat
Publicitat

Una forquilla i un BIB Gourmand pel Restaurant La Gruta de l'Escala.

El restaurant La Gruta de l'Escala rep una forquilla de la Guia Michelin , i també un Bib Gourmand , un reconeixement a la relació qualitat -preu dels serveis que s'ofereixen.

La prestigiosa Guia Michelin ha premiat el Restaurant La Gruta de l'Escala  amb una forquilla i una menció Bib Gourmand en la seva edició de 2014.Naturalment  s'ha rebut amb satisfacció, com un premi a l'esforç i la constància en temps difícils.Aquest tipus de reconeixement és el resultat de les bones crítiques de la clientela, que arriben als responsables de la guia Michelin.  D'incògnit, un tècnic de la guia es desplaça al restaurant i n'emet un informe que serveix per valorar l'inclusió a la guia.D'aquí que des de La Gruta s'agraeixi la confiança a la clientela . Diuen però, que no té truc, que només cal fer servir producte de qualitat i tractar-lo bé.

S'està especialment satisfet per la distinció  Bib Gourmand, que valora la relació qualitat-preu. En tot l'estat espanyol només la tenen 250 restaurants.

El restaurant elabora tot el que posa a la taula, amb salses úniques i servei propi de reposteria, creant plats nous per cada temporada. Fabrice Cesar combina  l'après des dels seus inicis a un restaurant a Niça, passant per Anglaterra o els Estat Units. Ara mateix fa dos anys i mig que gestiona el negoci.La presència a la Guia Michelin i el premi BIb Gourmand anima els responsables de La Gruta a seguir treballant en la mateixa línia tot esperant que també els serveixi per fer una bona difusió del local.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar