Publicitat
Publicitat

15è Premi Narrativa breu Víctor Mora

El relat "El penis més bonic de Catalunya" de Xavier Juncosa és el guanyador del quinzè premi de narrativa breu Víctor Mora. Dissabte es va presentar el llibre que recull aquest relat i la resta de finalistes. L'edició d'enguany ha tingut una de les participacions més elevades, amb 113 relats.

La sala d'actes de la biblioteca, va acollir dissabte al vespre la cerimònia de lliurament del quinzè premi de narrativa Breu Víctor Mora. Una edició marcada per l'alta participació en un certamen que any rere any s'ha anat consolidant. Un total de 113 relats hi han participat amb una gran diversitat tant pel que fa a l'origen dels autors, a la seva edat i la seva temàtica. Víctor Pallàs, membre del jurat i patró de la Fundació Víctor Mora així ho confirmava:

El relat guanyador és signat per Xavier Juncosa i porta el títol de "El pennis més bonic de Catalunya". Un elogi de la fisiologia humana, segons el seu mateix autor:

Juncosa va explicar com el relat el va escriure pràcticament d'una tirada des que va conèixer l'existència del concurs Víctor Mora, al qual no havia participat mai abans. Del concurs en va destacar especialment el fet que el mateix dia que es fan públics els premis ja se'n presenti el llibre que recull tant el guanyador com els finalistes:

El jurat del premi va valorar unànimement les qualitats del relat que finalment va ser guanyador. I malgrat el títol tant explícit, no hi va haver cap recel perquè es pogués entendre que s'entrava al món del relat eròtic. Víctor Pallàs:

A l'acte de dissabte, hi va ser present, en representació de l'Ajuntament, el regidor de cultura, Rafel López:

El llibre que recull els relats guanyador i finalistes l'edita l'editorial La Busca i es pot trobar ja a les llibreries.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar