Publicitat
Publicitat

10a Nit dels Compositors i Músics de Cobla

Èxit de la desena Nit dels Compositors i Músics de Cobla, que es va celebrar divendres i va comptar amb una orquestra de 60 músics, la xifra més alta de participació que ha tingut mai.

Divendres al vespre es va celebrar  a la Plaça de la Sardana l’acte que tanca les cites sardanístiques de l’estiu: la tradicional Nit dels Músics de Cobla. Aquest any ha arribat a la desena edició amb un canvi, al títol s’hi afegeix el terme compositors.Ha estat també un rècord de participació. Per primera vegada, la cobla ha estat formada per 60 músics. Des de  l’Agrupació Sardanista Avi Xaxu, es va més enllà de la satisfacció i s'explica que els organitzadors es senten pletòrics. 

La cobla de 60 músics va estar dirigida per Joan Fañé i Núria Casamort. A la mitja part es va retre un homenatge a la figura de Lluís Albert i a la seva dona, Montserrat, amb motiu dels 90 anys del mestre. 

El reconeixement que va emocionar a Lluís Albert. 

El segon cap de setmana de novembre tindrà lloc l’Aplec de Sant Martí d’Empúries, que enguany arriba a la 40a edició. Amb motiu d’aquesta efemèride els organitzacions estan preparant un aplec molt especial.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar