Publicitat
Publicitat

Alta participació a la XII Atena Regata

144 regatistes participen en la dotzena edició de l’Atena Regata, que el Club Nàutic l’Escala va celebrar aquest cap de setmana. Aquesta participació és la més alta dels últims anys.

En el camp esportiu, aquest cap de setmana s’ha celebrat la dotzena edició de l’Atena Regata i la competició ha comptat amb 144 regatistes, la xifra de participació més alta dels últims anys. Des del Club Nàutic l’Escala, organitzadors de l’esdeveniment juntament amb la Federació Catalana de Vela, es mostren molt satisfets de com es va desenvolupar la competició. Xavi López del Club Nàutic.

{{ tall REGATA PARTICIPACIÓ }}

La competició va durar dos dies, dissabte i diumenge, i es va dividir en vuit categories. Els regatistes altempordanesos van fer un bon paper. Miquel Salazar, de l’Estartit, va ser tercer absolut i primer juvenil. Oriol Vila, del Llançà, es va situar en quarta posició. Pau Blanch va acabar cinquè i Òscar Pijoan sisè absolut i segon juvenil. Elena Manera es va classificar en novena plaça absoluta. Si bé en un primer moment el temps no va ser el més idoni per a la vela, finalment els regatistes van poder sortir a la mar. Xavi López.



L’entrega de trofeus es va fer diumenge a dos quarts de sis de la tarda al port. Aquesta regata tanca la temporada esportiva d’estiu al Club Nàutic l’Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar