Publicitat
Publicitat

Narrativa Breu Víctor Mora

Ja hi ha més de setanta treballs presentats a la quinzena edició del premi de narrativa breu Víctor Mora. El 3 de setembre vinent és la data límit per a la presentació de treballs.

Queden escassament tres setmanes encara de termini per a la presentació de treballs al Premi de Narrativa Breu Víctor Mora. Un premi que va néixer ja fa quinze anys, amb elnom del cèlebre creador del personatge de còmic Capitán Trueno. Primer dins la programació general del Triumvirat Mediterrani i a partir de 2006 ja com a concurs amb vida pròpia, sota el paraigües de la Fundació Víctor Mora. Núria Rodríguez n'és la secretària:

L'obra guanyadora del concurs rebrà un premi de 800 euros en metàl·lic més la publicació de la narració en un llibre que inclourà també les obres finalistes. Un llibre que es presenta cada any en la mateixa jornada del lliurament de premis, programada enguany pel 16 de novembre. A dia d'avui ja hi ha més de setanta obres presentades a un certamen que s'ha anat consolidant al llarg dels anys com un dels pocs que premien obra inèdita. Núria Rodríguez es mostrava avui molt satisfeta del recorregut del certamen:

Per una edició rodona com la d'enguany, quinzena, l'organització té previst de convidar a la cerimònia de lliurament de premis als guanyadors de totes les edicions anteriors. També s'està treballant per convocar una conferència sobre l'evolució del panorama literari català dels últims quinze anys. El termini de presentació de treballs es tanca el 3 de setembre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar